Den perfekte grillhytte/badstue? Vi hjelper deg med å realisere drømmen!

Skap en ekstra koselig atmosfære denne vinteren

Nordlysthus er selskap som spesialiserer seg på tilbygg, badstuer, grillhytter og mye mer. Vi har enorm fleksibilitet og som kunde hos oss kan du være med på å designe ditt eget produkt. Når det kommer til valget av materialer samt produksjon, så har vi flotte moderne produksjonslokaler med ‘state of the art’ maskiner.
Alle materialene våre nøye valgt ut, og de dyktige fagfolkene våre sørger for at vi bruker kun det aller beste. Når vi har valgt ut de rette materialene, foretar vi strenge kvalitetstester og sørger for kvalitetsstempling av alle våre produkter, du som kunde kan være trygg på at du får et produkt som skal vare i flere år.

I denne artikkelen skal vi skrive om våre grillhytter med sauna/grillhytter, som er det perfektet tilskuddet på tomten din når vinter mørket legger seg og året snart er omme. Vi vet at mange der ute synes høsten skaper en ekstra koselig atmosfære, man kan med god samvittighet pakke seg inn i ullteppet, strømme favorittseriene på Tv-en, og fyre i peisen osv. Hva med en egen bål- grillplass som gir ly for vær og vind, eller et eget privat spa? Kanskje tanken har streifet deg, om den ikke har gjort det så er ikke det et problem…vi kan uansett hjelpe deg med å realisere drømmen. Vi har ikke plass eller tid til å gå igjennom alle produktene våre i en artikkel, vi skal bruke noen av modellene våre slik at du danner deg et bilde av hva det er vi prater om, ønsker du en full oversikt så anbefaler vi at du tar en liten titt på nettsiden vår!

Tenk om grillsesongen ikke hadde trengt å ta slutt når sommeren var over?

Når det endelig er sommer, så er grillen noe av det første de fleste av oss finner frem. Det er god grunn til dette også, deilig mat og god stemning….kan det bli bedre? Men som vi vet så er ikke norsk sommer, bare sol og blå himmel, været kan være noe kranglete og selve sommeren varer bare noen få måneder. Det trenger ikke nødvendigvis å være sånn, du kan faktisk grille året rundt (altså ikke spise grillmat hverdag i et år), nå skal ikke hele artikkelen handle om grillmat…men om friheten man kan få ved å skaffe seg en grillhytte!

Nedenfor er det bilde av en av modellene våre, grillhytten er sjarmerende og ser faktisk ut som det er tatt rett ut fra et eventyr!

This image has an empty alt attribute; its file name is Magnus-7_m-773x800.jpg
Grillhytte Magnus

Slik ser vår standard modell ut på utsiden, du kan selvfølgelig velge eget design. Vi vet at det er mange som ønsker seg en grillhytte som skiller seg ut, en helt unik grillhytte..så bare å komme med egne forslag på hvordan du ønsker at den skal se ut, og vi sørger for å etterkomme dine ønsker!

Selv om den kan se litt liten ut på utsiden, god plass inne (7 kvm) og grillhytten har nok av sitteplasser til alle. Grillhyttene våre kommer med standard grill og skorstein. Som du sikkert vet nå, så er vi åpne for at du skal få det beste av det beste, derfor kan du legge til ekstra utstyr som for eksempel: Gnistfanger, premium grill/skorstein, ekstra takvindu og mye mer..som sagt kom med forslag, vi lytter og vi fikser!

Vi vet jo at det norske klimaet er tøft, derfor er det viktig at våre produkter tåler å stå ute i flere tiår. Under produksjonen trykk impregneres trematerialene slik at krever minst mulig vedlikehold, det er også med på å minimere risikoen for; fukt, råte, sopp og andre skader på treverket. Selve monteringen av hyttene er problemfri, bruksanvisningen forklarer på en enkel, men samtidig grundig måte hva du skal gjøre til enhver tidog om det flere som er med på monteringen, tar det kun noen få dager til du har et ferdig reist byggverk. Vi tilbyr monteringshjelp over hele landet, ja noen steder leverer vi til og med med helikopter! Så ikke vær redd for å si ifra om dette når du velger å bestille hos oss.

Noen bilder av hvordan det ser ut på innsiden av hyttene, bildene er tatt av kunder som har kjøpt produktet!

This image has an empty alt attribute; its file name is grillhytte-magnus-inside_client-photo-1-1-400x800.jpg
Grillhytte Lilja 15

Her har kunden vært kreativ og dekorert med julebelysning, skaper en ekstra koselig stemning når vintermørket har lagt seg og bålet er fyrt opp.

Vi vet at noen liker det lille ekstra, og vi sørger for at du får det!

Ovenfor har vi vist bilder og skrevet om grillhytteserien vår fra Magnus som er på 7kvm. Noen tenker at det kan bli litt for lite, på hjemmesiden vår har du mange forskjellige modeller du kan velge i som alle kommer i ulike størrelser samt fasonger. Du kan for eksempel se på denne hytten som har et areal på 16,5 kvm dobbelt så stor plass!

Om du velger å oppgradere, og få den lille ekstra luksusen, så er denne hytten det perfekte alternativet for deg! Her får du både en egen badstue som er tilbygd grillhytten, samt soveplasser…så om gjestene skal sove over så kan du være sikker på at du har nok soveplasser og gjestene dine får et eget privat rom som er adskilt fra hovedhuset.

Grillhytten har et stort areal innvendig, sitteplassene er plasser i en sirkel og selve grillen står midt i rommet og de levende flammene fra grillen vil garantert skape en helt fantastisk atmosfære!Slipp løs kreativiteten når du skal innrede hytten

Her kan du virkelige være kreativ, innred både badstuen og soveplassen for å skape en ekstra ‘wow’ faktor…så det er bare til å dekorere med lys, puter og andre ting som du måtte komme på.

Vinduene er plassert på en strategisk måte sånn at du får masse naturlig lys inn på sommerstid og skulle trengt mer lys inn på sommeren, så kan du få montert med et ekstra takvindu, vil du at grillhytten din skal ha samme farge som huset ditt? Ja det kan vi få ordnet, vi kan ha det ferdig malt til du får produktet levert hjem på døren, så du slipper å bruke av egne resurser på det.

Nedenfor ser du et bilde av selve grillområde på denne modellen

This image has an empty alt attribute; its file name is Grill-Cabin-16.5-m2-with-Sauna-extension-inside-with-standard-grill2-1.jpg
Grillhytte-Badstue 16 LILJA med soveplass

Her ser du et eksempel på hvordan det ser ut innenfra, så du får mye plass for pengene. Bare med helt enkel dekor som du ser på bilde, så kan du skape en mye mer innbydende stemning.

Spørsmål og svar

Q: Hvorfor velge oss som leverandør?

A: Vi er en seriøs aktør som tilbyr produkter av høy kvalitet, med gjennomgående god standard. Vi har et seriøst team som står klare til å deg imot som kunde, og du skal alltid være trygg når du gjør handel med oss!

Q: Hvordan er det å komme i kontakt med dere?

A: Kundeservice er selve ryggraden i vår virksomhet, derfor er det svært viktig for oss at kundene våre får rask kontakt med oss, du vil få klare og tydelige svar på dine henvendelser….det gjelder fra når du skal bestille, til du har fått produktet eller om det er ting som dukker opp i etterkant.

Q: Hvordan kan jeg være sikker på at jeg får det jeg betaler for?

A: Hos oss er det ingen skjulte kostnader, vi skyr det som pesten. Vi sørger for å føre god kommunikasjon med deg fra bestilling til selve monteringen, slik at vi til enhver tid kan være sikre på at du får et produkt som oppfyller dine krav.

Q: Hvor leverer dere og hvor raskt går det å få produktet mitt?

A: Vi vet at i dagens samfunn så er folk avhengig av få produktene sine så fort som mulig, derfor har vi konkurransedyktige leveringstider. Vi leverer også over hele Norge, og kan til og med levere med helikopter om det trengs!

Q: Kan jeg gjøre endringer på bestillingen min etter at jeg har bestilt?

A: Ja, du kan alltids gjøre endringer på produktet ditt..det er likevel viktig å si ifra så fort du kommer på det, slik at vi unngår å starte produksjonen. Vår kundeservice står klare til å ta imot din henvendelse.

Du trenger ikke være redd for å spørre om det er noe du lurer på, vi svarer med glede på alle spørsmål.

Helt avslutningsvis så vil bare takke alle dere lesere for at dere tok dere tiden til å lese igjennom artikkelen, vi håper på at dette er med på å overbevise deg om at vi er de rette å gjøre handel med. Trenger du likevel litt betenkningstid til å bestemme deg for om du skal kjøpe en grillhytte, så kan du ta en liten titt på nettsiden vår, der vil du få en bredere oversikt over alle produktene i vår portefølje!