Tenk om du kunne fått ditt eget private spa?

Skap ekstra hygge med våre badstuer

Nordlysthus er din spesialist innen badstuer og andre tilbygg, vi har et sterkt fokus på kvalitet og gode kundeopplevelser. Selskapet vårt er i en sterk vekst takket være alle våre fornøyde kunder og med ditt bidrag skal vi bli best på markedet.

I denne artikkelen skal vi prate om våre badstuer, målet er å gi deg et godt innblikk i våre badstuer, de ulike modellene, produksjon og tips til hvordan du får best utbytte av våre badstuer.


Vi har et solid samarbeid med store internasjonale aktører med mange års erfaring innen trevare industrien. Det stilles strenge krav til kvaliteten på treverket, og det det blir utført kvalitetssikringer i alle ledd slik at du får en badstue som varer. Treverket fraktes til våre moderne produksjonslokaler der behandles og klargjøres for kutting/- dimensjonering. Vi ønsker å gjøre hver badstue vi produserer unik, derfor tilbyr vi deg å være med på designe din helt egne badstue, hvilket tilbehør du skal, osv.

Badstuene leveres som komplette byggesett for enklest mulig montering

Vi velger å gjøre monteringen mest mulig forenklet, slik at du kan alene eller i samarbeid med noen kan sette sammen badstuen på noen dager. Mange av våre kunder ønsker heller at vi monterer for dem, skulle du heller ønske det så er det bare til å gi oss beskjed om det. Det er jo ikke bare montering vi har fokusert på her, vi sørger for å holde oss til konkurranse pris samt rask og kostnadsfri levering.

Nedenfor ser du noen bilder av de mest populære badstuene våre, med forklarende tekst under bildene

Dette bildet er på innsiden av en våre hyttebadstuer, disse unike badstuene leveres som komplette byggesett, vi har flere forskjellige varianter i denne badstueserien og du kan få bruksareal fra 5 kvm- 9 kvm. Vi tilbyr ferdig monterte badstuer også, så om du ønsker å slippe monteringen så kan du gi oss beskjed om dette og vi sørger for at produktet kommer trygt frem.

Selv om dette bildet er fra en av våre ‘standard- modeller’, så ser du at vi har lagt vekt på detaljene og kvaliteten i treverket . Glassdøren, sitteplasser samt ovnen følger med i standard pakken vår. Som vi har nevnt tidligere ønsker vi å være fleksible, så om du føler at det er noe du mangler eller om du har en visjon på hvordan du vil at din badstue skal se, så kan du være med på å designe din egen hos oss!

Her er noen innvendige og utvendige bilder av cube- badstue serien vår

cube badstue

God plass til en hyggestund med familie eller venner!

Cube- badstuene våre er perfekt for deg som elsker luksus!

Ovenfor har vi vist bilde av hvordan vår Cube- badstue ser ut innvending. Som overskriften sier, så er dette badstuen for deg som elsker luksus. Badstuene i Cube- serien er har et unikt, moderne og tidløst utseende.

De store vinduene sørger for at du får my naturlig lys inn, samtidig er de med på å få frem detaljene. Badstuen leveres komplett det vil si at vinduene følger med i pakken, ovn følger med, og pipe følger med. Det finnes også mye annet tilbehør du kan bestille med!

Vi har mange forskjellige varianter av denne badstue typen, størrelsene varier og du finner alt fra 4 kvm og helt opp til 18 kvm. De største modellene i Cube- serien kommer med frittstående rom som kan brukes som lounge, stue, eller et massasje rom.

Fokus på design og kvalitet!

Her ser du et eksempel på hvordan badstuen ser ut utvendig

Har du en utsikt som du har lyst til å utnytte, eller ser du etter noe unikt?

Iglo- badstue serien vår er helt perfekt for deg som ønsker noe utenom det vanlige, disse badstuene er sjarmerende og skaper en nærmest eventyrlig atmosfære!

Iglo- serien vår skal være praktisk og vi har sørget for en god planløsning slik at du får mest mulig utbytte av produktet ditt. Det er lagt stor vekt på detaljene i denne badstuen her, som for eksempel det innbydende inngangspartiet.

Vi har flere varianter av denne typen badstuer, lengde på de ulike varianten varier og der den aller minste har en lengde på 3 m og den største er på 5 m. De største modellene våre har et frittstående rom som kan brukes som en garderobe eller hva nå enn du måtte finne på.

Alt er inkludert i pakken, det vil si at dørene, veggene, taket, osv følger med og vi har ingen skjulte kostnader. Har du lyst på ekstra tilbehør så kan du enkelt legge ved dette i din bestilling, noe eksempler på hva slags tilbehør du kan velge er; ovn, pipe, termostat, osv.
Vi kan forøvrig installere et stor glass vindu i enden av badstuen noe som er helt perfekt om du har en utsikt som du har lyst til å utnytte.

Slik ser det ut med det store glassvinduet i enden av badstuen

Badstutønne med glass vegg

De fleste av har nok ikke en slik utsikt, men det betyr ikke at du ikke kan få et godt utbytte av utsikten du allerede har!

Slik ser det ut innvendig i Iglo- badstuen

igloo badstue

Her er det godt med sitteplasser til alle

Spørsmål og svar

Q: Hvorfor velge oss som leverandør?

A: Vi er en seriøs aktør som tilbyr produkter av høy kvalitet, med gjennomgående god standard. Vi har et seriøst team som står klare til å deg imot som kunde, og du skal alltid være trygg når du gjør handel med oss!

Q: Hvordan er det å komme i kontakt med dere?

A: Kundeservice er selve ryggraden i vår virksomhet, derfor er det svært viktig for oss at kundene våre får rask kontakt med oss, du vil få klare og tydelige svar på dine henvendelser….det gjelder fra når du skal bestille, til du har fått produktet eller om det er ting som dukker opp i etterkant.

Q: Hvordan kan jeg være sikker på at jeg får det jeg betaler for?

A: Hos oss er det ingen skjulte kostnader, vi skyr det som pesten. Vi sørger for å føre god kommunikasjon med deg fra bestilling til selve monteringen, slik at vi til enhver tid kan være sikre på at du får et produkt som oppfyller dine krav.

Q: Hvor leverer dere og hvor raskt går det å få produktet mitt?

A: Vi vet at i dagens samfunn så er folk avhengig av få produktene sine så fort som mulig, derfor har vi konkurransedyktige leveringstider. Vi leverer også over hele Norge, og kan til og med levere med helikopter om det trengs!

Q: Kan jeg gjøre endringer på bestillingen min etter at jeg har bestilt?

A: Ja, du kan alltids gjøre endringer på produktet ditt..det er likevel viktig å si ifra så fort du kommer på det, slik at vi unngår å starte produksjonen. Vår kundeservice står klare til å ta imot din henvendelse.

Helt avslutningsvis tar vi en liten konklusjon, tar vi en liten konklusjon. Vårt mål med denne artikkelen er å hjelpe deg med å ta det neste steget og skaffe deg din egen badstue, vi håper bildene og teksten falt godt i smak hos deg/dere.

Du er mer enn velkommen til å ta en titt på vår hjemmeside for å se igjennom hele badstue porteføljen vår slik at du danner deg et sterkt grunnlag på hva vi tilbyr.

Du trenger ikke være redd for å spørre om det er noe du lurer på, vi svarer med glede på alle spørsmål.