Skap mer plass med et anneks levert av Nordlysthus

anneks Frank

Ekstra plass er noe de fleste av ønsker seg

Nordlysthus er spesialister innen anneks, her får du anneks i forskjellig størrelse og modeller. Hivs du ikke finner et anneks som faller i smak hos deg, så kan du være med på å designe ditt helt eget.

Hvis du trenger ekstra soveplass til gjestene, et sted der tenåringene kan drive på med sitt eller om du selv ønsker deg et eget privat sted, så får du det ved å skaffe deg et anneks hos oss. Våre anneks har en gjennomgående høy standard, de er prisgunstige og vi leverer dem enten som byggesett eller ferdig monterte. I denne artikkelen skal vi gå nærmere inn på noen av våre modeller og hjelpe deg med å velge det rett anneks til dine bruksområder!

Utmerket kvalitet og miljøvennlig!

Nordlysthus har et solid samarbeid med store internasjonale aktører innen trevare industrien, og med mange års erfaring. Via vårt nettverk får vi tilgang til det aller beste treverket som finnes i markedet, vi forsikrer deg om at du får et anneks som er bygd for å tåle det Norske klimaet og som varer i generasjoner! Det er ikke bare høy kvalitets materiale du får hos oss, du kan også være med på å skape en mer bærekraftig fremtid.

Alle våre materialer er produsert i våre flotte produksjonslokaler på en hensynsfull måte, nettopp fordi vi vet at kundene våre er opptatte av å ta vare på miljøet!


Våre anneks leveres som byggesett for raskest mulig montering

Ved å kjøpe ferdig byggesett sparer du både tid og energi på montering. Alle våre anneks leveres som komplette byggesett, det vil si at du får alt av vegger, dører, vinduer, og tak inkludert i våre anneks byggesett. Det er ingen skjulte kostnader, du får det du betaler for og vi vil med glede hjelpe deg med montering om det trengs.

Nedenfor ser du noen bilder av våre aller mest populære anneks

Her kan du blant annet se hvordan anneksene ser ut på innsiden, utvending, planløsningen og kanskje finner du noe inspirasjon fra disse bildene?

Det aller første annekset du ser er Lyngdal som er et stilrent, funkis preget anneks med flotte detaljer. Annekset har store vindusflater som gir rommene mye naturlig lys, og på siden av annekset så har du sitteplassen som er overbyd med tak.

Anneks Robert

Innvendig bilde for å illustrere planløsningen

Anneks Robert

Selv om bildet ovenfor er ment som en illustrasjon, så kan du allerede visualisere hvordan du vil ha det innvendig, du har 31 kvm med plass, så her er det rom for å være kreativ.

Et anneks med virkelig flotte detaljer!

En praktisk modell på 18 kvm som gir deg mange muligheter, du kan bruke det som et ekstra gjesterom, en liten hybel til tenåringen eller som din helt egne private stue. Annekset har en god planløsning, store flotte vindusflater og gjennomgående høy standard.

Anneks Modern
Anneks Modern
Anneks Modern

Inngangspartiet til annekset, døren med store vinduer er med å fremme detaljene

Slik ser det ut på innsiden, dette er kun for å illustrere for deg hvilken mulighet du har med denne modellen!

Et anneks med mange bruksområder!

Her ser du en av våre modeller (Bodø), dette er et anneks på 27 kvm og med en meget god planløsning. Med dette annekset byr det seg mange muligheter, du kan for eksempel bruke det som en hybel, hytte eller et lite feriehus.

Denne modellen er perfekt om du ønsker å sette opp en hytte eller benytte deg av en tomt, den er rimelig i pris, den kan isoleres helt eller delvis og det hele leveres som et komplett byggesett. Nedenfor ser du noen bilder av denne modellen (bilder fra katalogen).

Anneks Oliver
Anneks Oliver
Anneks Oliver

Slik ser det ut innvendig, bildene er ment som en illustrasjon

Her er det bare til å slippe løs kreativiteten og benytte plassen som du måtte ønske!

Du finner det meste i vår produkt katalog!

Vår produktkatalog blir stadig oppdatert med nye anneks og vi har en rekke produkter som ligger ute i dag. Trenger du kun et lite anneks så har vi en egen katalog for dette, har du heller mer lyst på noe som er litt større finner du også dette i en egen katalog.

Kunden, design og kvalitet står alltid i fokus hos oss, vi ser frem til å hjelpe deg med å velge det riktige annekset og som passer perfekt til dine behov.

For å gjøre prosessen mindre komplisert for deg, så har vi samlet sammen spørsmål som ofte dukker opp og som vi har svart på. Dette gjør vi som regel i alle våre blogposter, slik at du slipper å bli overveldet av informasjon.

Spørsmål og svar

Q: Hvorfor velge oss som leverandør?

A: Vi er en seriøs aktør som tilbyr produkter av høy kvalitet, med gjennomgående god standard. Vi har et seriøst team som står klare til å deg imot som kunde, og du skal alltid være trygg når du gjør handel med oss!

Q: Hvordan er det å komme i kontakt med dere?

A: Kundeservice er selve ryggraden i vår virksomhet, derfor er det svært viktig for oss at kundene våre får rask kontakt med oss, du vil få klare og tydelige svar på dine henvendelser…det gjelder fra når du skal bestille, til du har fått produktet eller om det er ting som dukker opp i etterkant.

Q: Hvordan kan jeg være sikker på at jeg får det jeg betaler for?

A: Hos oss er det ingen skjulte kostnader, vi skyr det som pesten. Vi sørger for å føre god kommunikasjon med deg fra bestilling til selve monteringen, slik at vi til enhver tid kan være sikre på at du får et produkt som oppfyller dine krav.

Q: Hvor leverer dere og hvor raskt går det å få produktet mitt?

A: Vi vet at i dagens samfunn så er folk avhengig av få produktene sine så fort som mulig, derfor har vi konkurransedyktige leveringstider. Vi leverer også over hele Norge, og kan til og med levere med helikopter om det trengs!

Q: Kan jeg gjøre endringer på bestillingen min etter at jeg har bestilt?

A: Ja, du kan alltids gjøre endringer på produktet ditt. Det er likevel viktig å si ifra så fort du kommer på det, slik at vi unngår å starte produksjonen. Vår kundeservice står klare til å ta imot din henvendelse.

Avslutningsvis

Vårt mål med disse artiklene er å gi deg tilstrekkelig med informasjon slik at du kan ta den rette avgjørelsen. Vi vet at det er mye informasjon der ute, og man kan nærmest bli overveldet av den informasjonen som ligger tilgjengelig. Våre artikler har som hensikt å illustrere med bilder hvordan produktene ser ut, snakke litt om produksjonen bak produktene og hva som gjør oss til en unik aktør.

Har du likevel noen spørsmål, så er det bare til å ta kontakt med oss!

Var det interessert i å lese? I så fall kan du sjekke vår neste artikkel her