Lysthus er noe alle bør ha!

Ferdig lysthus 10 kvm

Perfekt om du trenger et sted der du kan koble ut!

I denne artikkelen skal vi ta for oss hvordan du kan sette opp ditt eget lysthus. Vi må presisere at du ikke behøver å være faglært snekker for å bygge ditt eget lysthus.

Nordlysthus er spesialister på lysthus, vi har en mange års erfaring med tilbygg og vi kan si at vi er stolte av det vi gjør. På våre nettsider vil du se at vi har en rekke lysthus til enhver smak, du kan være helt sikker på at vi levere kun kvalitet.

Vi håper at denne artikkelen vil gjøre det enklere for deg å velge ut riktig forhandler, ditt neste lysthus og at du blir bedre kjent med Nordlysthus og de produktene vi har å tilby. Vi skal se litt nærmere på et pr. av våre modeller, med bilder, litt om montering og forventninger til oss som leverandør.

God kvalitet på et lysthus er viktig!

Nordlysthus har et solid samarbeid med store internasjonale aktører innen trevare industrien, og med mange års erfaring. Via vårt nettverk får vi tilgang til det aller beste treverket som finnes i markedet, vi forsikrer deg om at du får et lysthus som er bygd for å tåle det Norske klimaet og som varer i generasjoner! Det er ikke bare god kvalitet på materiale du får hos oss, du kan også være med på å skape en mer bærekraftig fremtid.

Alle våre materialer er produsert i våre flotte produksjonslokaler på en hensynsfull måte, nettopp fordi vi vet at kundene våre er opptatte av å ta vare på miljøet!


Du behøver ikke være snekker for å sette opp et lysthus!

Som vi nevnte i innledningen til artikkelen, du behøver faktisk ikke å være en snekker for å sette sammen det perfekte lysthuset. Hos oss er det faktisk så enkelt at det eneste du behøver å gjøre er å ta en titt på vår nettside, velge deg det lysthuset som faller i smak hos deg, legge inn mål, velge tilleggsutstyr og legge den i handlekurven. Ditt lysthus vil nå bli sendt videre til produksjon og du får et ferdig byggesett. Ved kjøp av byggesett så sparer du både tid, energi og reduserer kostnadene ved at du slipper å leie inn faglærte til å sette sammen lysthuset for deg.

Vi ønsker å presisere at om du ikke finner det rette lysthuset på våre nettsider, eller om du heller har en annen visjon for hvordan det skal se ut, så kan du ta kontakt med oss før du bestiller og legge inn dine ønsker, ja du kan faktisk designe ditt helt eget hos oss!

Et lysthus du bare må ha!

Lysthus 10m2

Her ser du hvordan lysthuset ser ut, dette er et bildet av våre aller mest populære modell og det er kanskje det folk flest forbinder med et lysthus. Denne modellen ser helt magisk ut, man ser med engang hvordan det harmonerer med naturen og bebyggelsen rundt.

Store glassvinduer som er plassert strategisk gir ikke bare en ekstra «touch» på fasaden, men slipper inn masse naturlig sollys når vi beveger oss inn i varmere tider!

Et lysthus kan brukes til så mye, om du trenger et sted der du kan få alene tid, eller om når du vil ha friheten til å kunne oppholde deg «utendørs» når det egentlig ikke er været til det, ja da er faktisk et lysthus tingen for deg.

Terrassen er utrolig viktig for oss nordmenn!

Lysthus byggesett
Lysthus byggesett

De fleste av oss som har en terrasse, vet at det er viktig at denne blir benyttet mest mulig og det er ikke alltid det er like enkelt å spise lunsjen, grillmaten eller middag ute på terrassen, vær og vind kan nemlig gjøre dette vanskelig for oss. Lysthusene våre kan monteres på terrasser som tåler det, og du vil får ly mot vær og vind….med andre ord så kan du likevel oppholde deg «utendørs» når det er dårlig vær ute!

Bildet ovenfor er fra en av våre kunde som har valgt å plassere lysthuset på terrassen!

Lysthuset harmonerer perfekt med huset og naturen!

Lysthus 10m2
Lysthus 10m2

Helt magisk og med flotte detaljer!

Et praktisk lysthus på 10 kvm som gir deg mange muligheter, perfekt for deg som ønsker et sted der du kan slappe av og koble ut. Nå kan du oppholde deg «utendørs» hele året uten at du trenger å tenke på om det er været for det, genialt om du liker å ha det stille rundt det, spise frokosten din i fred og ro eller når du ønsker å spise sommerlunsjen ute i hagen!

Hold stemmingen oppe selv når solen har lagt seg

Lysthus 10m2
Lysthus 10m2

En lunefull, men koselig stemming når solen har lagt seg. Her kan du tenne levende lys, eller legge inn elektrisk lys!

Et mer moderne lysthus!

Her ser du en annen av våre modeller, dette er et lysthus på 12 kvm og med en moderne look. Dette er lysthuset for deg som har et litt mer moderne eller et funkishus og når vi sier store vindusflater så får du faktisk ikke større vinduer enn det som nettopp er på denne modellen. Vi har ulike varianter av denne typen lysthus, du kan velge om du skal vinduer rundt hele eller kun deler av bygget.

Vi legger til ved noen bilder av denne modellen, dette er kun illustrasjonsbilder, det kan se noe annerledes ut i virkeligheten.

Et lysthus med en mer moderne touch

Lysthus

Slik ser det ut om du skal ha med kun 1 vindu, du får likevel en panorama følelse.

Flere vinduer, mer lys inn!

Lysthus

Jo fler jo bedre, er du glad i masse naturlig lys så er dette versjonen for deg!

Skikkelig panorama følelse!

Lysthus 12kvm

Her ser du hvordan du kan få det om du velger å kjøpe med vinduer rundt hele, du vil garantert få en skikkelig panorama følelse, på sommeren så lyses hele det innvendige rommet opp av naturlig sollys!

Du finner det meste i vår produkt katalog!

Vår produktkatalog blir stadig oppdatert med nye lysthus og andre tilbygg. Vi har det du måtte trenge av lysthus, som vi nevnte tidligere i artikkelen, så hjelper vi deg med å designe ditt helt eget lysthus!

Våre største fokusområder er, kunden, design og kvalitet. Vi ser frem til å hjelpe deg med å velge det riktige lysthuset og som passer perfekt til dine behov.

For å gjøre prosessen mindre komplisert for deg, så har vi samlet sammen spørsmål som ofte dukker opp og som vi har svart på.

Spørsmål og svar

Q: Hvorfor velge oss som leverandør?

A: Vi er en seriøs aktør som tilbyr produkter av høy kvalitet, med gjennomgående god standard. Vi har et seriøst team som står klare til å deg imot som kunde, og du skal alltid være trygg når du gjør handel med oss!

Q: Hvordan er det å komme i kontakt med dere?

A: Kundeservice er selve ryggraden i vår virksomhet, derfor er det svært viktig for oss at kundene våre får rask kontakt med oss, du vil få klare og tydelige svar på dine henvendelser…det gjelder fra når du skal bestille, til du har fått produktet eller om det er ting som dukker opp i etterkant.

Q: Hvordan kan jeg være sikker på at jeg får det jeg betaler for?

A: Hos oss er det ingen skjulte kostnader, vi skyr det som pesten. Vi sørger for å føre god kommunikasjon med deg fra bestilling til selve monteringen, slik at vi til enhver tid kan være sikre på at du får et produkt som oppfyller dine krav.

Q: Hvor leverer dere og hvor raskt går det å få produktet mitt?

A: Vi vet at i dagens samfunn så er folk avhengig av få produktene sine så fort som mulig, derfor har vi konkurransedyktige leveringstider. Vi leverer også over hele Norge, og kan til og med levere med helikopter om det trengs!

Q: Kan jeg gjøre endringer på bestillingen min etter at jeg har bestilt?

A: Ja, du kan alltids gjøre endringer på produktet ditt. Det er likevel viktig å si ifra så fort du kommer på det, slik at vi unngår å starte produksjonen. Vår kundeservice står klare til å ta imot din henvendelse.

Avslutningsvis

Vårt mål med disse artiklene er å gi deg tilstrekkelig med informasjon slik at du kan ta den rette avgjørelsen. Vi vet at det er mye informasjon på internett, og man kan bli overveldet av den informasjonen som ligger tilgjengelig. Våre artikler har som hensikt å illustrere med bilder hvordan produktene ser ut, snakke litt om produksjonen bak produktene og hva som gjør oss til en unik aktør.

Har du likevel noen spørsmål, så er det bare til å ta kontakt med oss!