Behovet for ekstra plass i hjemmet er alltid tilstede

Bod byggesett skien-2

Vi skal gjøre det enkelt for deg å finne den rette boden, det kan være alt fra om oppbevaring og lagring av verdifulle ting, redskaper, er du «handy» så har vi skur som kan brukes som snekkerverksted eller et lite mekk-verksted (for de av dere som er glad i å skru). Vi har valgt ut noen av våre mer populære modeller som vi skal se litt nærmere på i denne artikkelen. Har du behov for å bygge din egen bod, ja da fikser vi det også!
Nordlysthus har mange års erfaring og vårt mål er å hjelpe kundene våre med å velge de rette produktene, finne gode løsninger og korrekt informasjon. Artiklene våre skal være enkle å fordøye og du skal få rikelig med informasjon, slik at du føler deg trygg til å ta det neste steget.

Minimalt med vedlikehold, og bygd for å vare!

Med et solid nettverk av store internasjonale aktører, får vi tilgang til noe av det aller beste treverket. Uansett hva slags tilbygg du har tenkt å kjøpe så er material kvaliteten ekstremt viktig å ha i bakhodet og grunnen til det er det klimaet vi har her. For mange så kan fokuset fort falle på prisen og da kan det være lett å se bort ifra kvaliteten/materialene som er brukt, vi kan i hvert fall garantere deg at du får en redskapsbod som kommer til å kreve minimalt med vedlikehold og likevel tåle klimaet.
Materialene vi bruker er også helt ufarlige for naturen, vi tilsetter ikke kjemikalier i treverket som ikke brytes ned i naturen.

Satt sammen på noen få dager, boden leveres som et komplett sett!

Du behøver faktisk ikke noen forkunnskaper for å montere boden, du kan gjøre det selv eller med din bedre halvdel. Vi leverer bodene våre som komplette byggesett, det er rom for å kjøpe med ekstra utstyr eller annet tilbehør som du enkelt legger til når du bestiller.
Det er flere måter å montere boden på, du kan enten få den; Ferdig bygd og kjørt hjem til deg, monteringshjelp at vi monterer på stedet eller så kan du montere selv. Velger du å montere selv, så følger det med en monteringsanvisning som er enkel å forstå og du kan ha det ferdig montert på noen få dager. Uansett hvordan du velger å montere, så kan du spare penger på å slippe innleie av håndverkere.

Hvis det er ting som gjør montering vanskelig, så kan vi få boden spesialtilpasset for deg slik at du får det akkurat som du ønsker. Du kan ta kontakt med vår kundeservice for mer informasjon, så vil du få veiledning i forhold til hvilke opplysninger vi trenger fra deg.

Praktisk bod med en «sykkel-port»!

Bod byggesett Fabia

Boden ser moderne og minimalistisk ut, og med mange praktiske bruksområder. Det er en overbygd «port» som kan brukes til å parkere syklene, gressklipper osv. Inne i selve boden har du god plass til å oppbevaring av andre ting, denne boden er perfekt for folk som har mye utstyr som for eksempel; Ski, tur utstyr, verktøyskap, snøfresere osv.

Det innvendige rommet er på totalt 12 kvm, mye plass for pengene.

Bod byggesett Fabia

Du kan også bruke det som et lite hobbyrom, det er bare til å være kreativ. Syns du at det blir litt liten plass men ønsker samme type boden, så kan vi modifisere den til ønskelig størrelse.

Trenger den gamle boden en «facelift»?

Boden som passer perfekt til småbarnsfamilier! Har du liten plass i garasjen, trenger du bedre organisering eller er det på tide å oppgradere den gamle slitte boden? Ja da er dette den perfekte boden for deg, boden er rimelig i pris, så du behøver ikke ut med en formue og du får likevel en praktisk og robust bod.
Boden er på 7,5 kvm, det er ikke den aller største plassen, men den får jobben gjort!

Hamar redskapsbod byggesett

Skråtaket gir boden et bedre utseende

Hamar redskapsbod byggesett

Midt i blinken for deg som er glad i å skru/snekre!

Redskapsbod Rogaland

Et skur/stor bod på hele 16 kvm, som passer perfekt til de som driver med en hobby. Du kan sette opp et lite snekker verksted eller er du glad i å skru på mopeder, motorsykler, osv. så kan du sette inn verkstedbenker, verktøyskap o.l.
Ellers så passer dette skuret/boden til folk som trenger mye oppbevaringsplass. Det er også rom til å gjøre modifiseringer, som for eksempel å bygge den større.

Her ser du flere bilder av hvordan hele skuret ser ut på utsiden og dimensjonene

Redskapsbod Rogaland

Dimensjonene er ment som en veiviser, noen små avvik kan forekomme når treverket blir prosessert.

redskapsbod Drammen 16kvm

Du finner det meste i vår produkt katalog!

Vår produktkatalog blir stadig oppdatert med nye produkter og andre tilbygg. Vi har det du måtte trenge av redskapsboder, skur og vanlig boder!
Våre største fokusområder er; Kunden, brukervennlighet og kvalitet. Vi ser frem til å hjelpe deg med å komme i gang.
For å gjøre prosessen mindre komplisert for deg, så har vi samlet sammen spørsmål som ofte dukker opp og svar.

Spørsmål og svar

Q: Hvorfor velge oss som leverandør?
A: Vi er en seriøs aktør som tilbyr produkter av høy kvalitet, med gjennomgående god standard. Vi har et seriøst team som står klare til å deg imot som kunde, og du skal alltid være trygg når du gjør handel med oss!

Q: Hvordan er det å komme i kontakt med dere?
A: Kundeservice er selve ryggraden i vår virksomhet, derfor er det svært viktig for oss at kundene våre får rask kontakt med oss, du vil få klare og tydelige svar på dine henvendelser…det gjelder fra når du skal bestille, til du har fått produktet eller om det er ting som dukker opp i etterkant.
Q: Hvordan kan jeg være sikker på at jeg får det jeg betaler for?
A: Hos oss er det ingen skjulte kostnader, vi skyr det som pesten. Vi sørger for å føre god kommunikasjon med deg fra bestilling til selve monteringen, slik at vi til enhver tid kan være sikre på at du får et produkt som oppfyller dine krav.

Q: Hvor leverer dere og hvor raskt går det å få produktet mitt?
A: Vi vet at i dagens samfunn så er folk avhengig av få produktene sine så fort som mulig, derfor har vi konkurransedyktige leveringstider. Vi leverer også over hele Norge, og kan til og med levere med helikopter om det trengs!

Q: Kan jeg gjøre endringer på bestillingen min etter at jeg har bestilt?
A: Ja, du kan alltids gjøre endringer på produktet ditt. Det er likevel viktig å si ifra så fort du kommer på det, slik at vi unngår å starte produksjonen. Vår kundeservice står klare til å ta imot din henvendelse.

Helt avslutningsvis

Vårt mål med artiklene våre er å gi deg tilstrekkelig med informasjon slik at du kan ta den rette avgjørelsen. Vi vet at det er mye informasjon på internett, og man kan bli overveldet av den informasjonen som ligger tilgjengelig. Våre artikler har som hensikt å illustrere med bilder hvordan produktene ser ut, snakke litt om produksjonen bak produktene og hva som gjør oss til en unik aktør.

Har du likevel noen spørsmål, så er det bare til å ta kontakt med oss!