Om oss

Vi vil være best på service i markedet, derfor kan vi garantere at du vil gjøre handle med oss igjen!

Vår servicegaranti består av disse 4 kjerneverdiene;

  1. Det aller første punktet er å veilede deg til å ta korrekte avgjørelse når det kommer til ditt neste prosjekt, besvare alle spørsmål som måtte dukke opp, det kan for eksempel være; Hvilken modell du skal ha, hvilket design, størrelse, osv.
  1. Gjøre nødvendige endringer på eksisterende ordre/ny bestillinger, sørger for at du kan slappe helt av og tenkte at du har gjort det rette valget. Vi strekker oss ekstra langt for at du får et produkt som du blir fornøyd med!
  1. Hjelpe deg med å velge riktig farge, gi deg tips og råd til vedlikehold av det ytre samt det innvendige. Trenger du ekstra utstyr sørger vi for å skaffe deg dette, er det av ulike årsaker nødvendig å få et produkt som er spesialtilpasset….ja da sørger vi for at dette blir tilfredsstilt!
  1. Vi skal sørge for at ditt produkt leveres i god behold, og at det leveres raskt. Du skal slippe å bekymre deg for at det er skjulte kostnader, det du velger med i pakken din er det du betaler for!

Våre lysthus, grillhytter og lekestuer levers klart til montering dvs. At de kommer som komplette byggesett; Der tregulv, doble-vinduer, dører og karmer følger med.

Camping hyttene og badstuene kan leveres ferdig montert eller i monteringssett. De leveres med ekstra tykke vegger (45mm), premium tregulv, høykvalitets takshingel og med vinduer.

Våre siste arbeid og anmeldelser fra kunder:

14.9 kvm lysthus i Straume
Bygger opp terrassen og monterer 14.9 kvm lysthus i Straume, Vestland

Ferdig lysthus 10 kvm
Bygger opp terrassen og monterer 10 kvm lysthus i Sotra, Vestland

William Jenssen 

Jeg har kjøpt Lysthus fra dette firma. De bygget først en 55 kvm terrasse og deretter monterte de en 10kvm stor Lysthus. Alt har godt etter avtale og arbeidet er meget godt utført. Ta kontakt hvis dere trenger en referanse. Mvh William Jenssen. Sotra.

Grillhytte MAGNUS

Bygger opp terrassen og monterer 7 kvm grillhytte Magnus i Telemark

Grethe Solhaug Har den i hagen og er så glad i den.😀

Lysthus byggesett
Levert 14,9 kvm lysthus til Åsane, Bergen. Kunden har montert den av seg selv.

Eli Karin Næss: Vi er strålende fornøyd med lysthuset vi kjøpte , god kvalitet og for en GOD service vi har fått 😊👏🏼