Om oss

Har du behov for en ny bygning, men er overveldet av de mange tilgjengelige alternativene? Da trenger du ikke lete lenger! Vårt selskap har ekspertisen og erfaringen til å gi deg personlig kundeservice og kvalitetssikring fra start til slutt. Her er noen viktige grunner til at du bør velge oss for dine bygningsbehov:

Personlig kundeservice: Vi er stolte av å tilby personlig kundeservice fra din første melding til bygget ditt er levert. Vi er her for å svare på alle spørsmål du måtte ha og gi deg best mulig service.

Kvalitetssikring: Vi samarbeider kun med leverandører som har dokumentert at de leverer til rett tid, bruker kun kvalitetsmaterialer og tilbyr kundeorienterte løsninger hvis det oppstår tvister. Du kan stole på at bygningen din vil være av høyeste kvalitet.

Hjelp på telefon: Hvis du trenger råd når du monterer bygningen din, er vi bare en telefonsamtale unna. Våre eksperter er her for å hjelpe deg med alle spørsmål du måtte ha.

Bredt utvalg: Vi tilbyr mer enn 250 modeller å velge mellom og vokser stadig. Du er sikker på å finne den perfekte bygningen for dine behov og budsjett.

Ingen skjulte kostnader: Vi tror på åpenhet og ærlighet, og derfor tilbyr vi ingen skjulte kostnader. Du vil vite nøyaktig hva du betaler for og hva som er inkludert i pakken din.

Lettleste produktbeskrivelser: Produktbeskrivelsene våre er enkle å lese og gir deg all informasjonen du trenger for å ta en informert beslutning. Du kan se fordeler og ulemper med hver bygning, inkludert størrelse, vindusstørrelse, tykkelsen på veggene (veldig viktig!), og hva som er inkludert i pakken, for eksempel gulv, takmaterialer og levering.

Betalingsalternativer: Vi tilbyr en rekke betalingsalternativer, inkludert faktura, Visa og Mastercard og Klarna. Vi ønsker å gjøre det enkelt for deg å kjøpe bygningen din og komme i gang med prosjektet ditt.

Avslutningsvis, hvis du vil ha personlig kundeservice, kvalitetssikring, et bredt utvalg, lettleste produktbeskrivelser, ingen skjulte kostnader og en rekke betalingsalternativer, er vårt selskap det riktige valget for deg. Kontakt oss i dag for å komme i gang med byggeprosjektet ditt!

Våre siste arbeid og anmeldelser fra kunder:

14.9 kvm lysthus i Straume
Bygger opp terrassen og monterer 14.9 kvm lysthus i Straume, Vestland

Ferdig lysthus 10 kvm
Bygger opp terrassen og monterer 10 kvm lysthus i Sotra, Vestland

William Jenssen 

Jeg har kjøpt Lysthus fra dette firma. De bygget først en 55 kvm terrasse og deretter monterte de en 10kvm stor Lysthus. Alt har godt etter avtale og arbeidet er meget godt utført. Ta kontakt hvis dere trenger en referanse. Mvh William Jenssen. Sotra.

Grillhytte MAGNUS

Bygger opp terrassen og monterer 7 kvm grillhytte Magnus i Telemark

Grethe Solhaug Har den i hagen og er så glad i den.😀

Lysthus byggesett
Levert 14,9 kvm lysthus til Åsane, Bergen. Kunden har montert den av seg selv.

Eli Karin Næss: Vi er strålende fornøyd med lysthuset vi kjøpte , god kvalitet og for en GOD service vi har fått 😊👏🏼

Kube anneks36 kvm i Stavanger, Montert av OKV